Skip to main content

Aviz juridic

Helexia Servicii Energetice SRL
CUI: 46740902
Capital: 630.000,00 EUR
Adresă: Bd Iancu de Hunedoara 48, Crystal Tower  

contact.romania@helexia.eu

Scopul acestui site este de a vă oferi informații complete despre compania noastră, activitățile sale și sectorul nostru de activitate, în special despre industria fotovoltaică și eficiența energetică.

În conformitate cu legislația în vigoare, aveți dreptul de acces, modificare, rectificare și ștergere a datelor dumneavoastră cu caracter personal. Pentru orice solicitare, vă rugăm să trimiteți o scrisoare sau un e-mail către Helexia România.

Orice link către acest site trebuie să fie notificat în prealabil prin e-mail la contact.romania@helexia.eu . Ne rezervăm dreptul de a solicita eliminarea acestui link. Helexia România nu poate fi considerată responsabilă pentru legăturile hipertextuale din cadrul site-ului către alte site-uri și/sau pagini personale și, în general, către toate resursele existente pe Internet, în ceea ce privește legăturile pe care le conțin sau modificările sau actualizările aduse acestora.

Marca și logo-ul Helexia sunt înregistrate și protejate la INPI.

Diferitele elemente ale site-ului (formă, aspect, conținut, structură, conținut editorial, fotografii ale realizărilor etc.) sunt protejate prin drepturi de design, drepturi de autor, drepturi de marcă și drepturi de imagine și nu pot fi copiate sau imitate în totalitate sau parțial fără autorizația expresă a Helexia România.

Orice persoană care nu respectă dispozițiile legale aplicabile se face vinovată de săvârșirea infracțiunii de contrafacere și este pasibilă de sancțiunile penale prevăzute de lege.

© – 2023 Helexia România
Toate drepturile rezervate – reproducerea parțială sau integrală interzisă fără autorizație
scrisă.