Skip to main content

Finanțare

Cum vă puteți finanța proiectele?

Pentru ca firma voastră să se concentreze pe activitatea de bază, Helexia se ocupă de proiect de la început până la sfârșit, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic. Lucrăm îndeaproape cu experți în energie și cu cele mai bune materiale (numai Tier-1) pentru a crea un proiect care va dura pe termen lung. Ne putem ocupa, de asemenea, de finanțarea proiectului și de investiții pentru organizații.

Helexia este responsabilă pentru realizarea completă a proiectului: Inginerie / Achiziție / Construcție (EPC), Finanțarea proiectului, Operarea și Întreținerea pe toată durata contractului. Acest lucru înseamnă că Helexia este dezvoltatorul proiectului și apoi proprietarul, astfel încât clienții se pot concentra pe activitatea lor principală.

Referințe

Abordarea noastră pentru a vă ajuta
să finanțați și să investiți în proiectele dumneavoastră viitoare

Atragerea investitorilor

Helexia este un partener financiar puternic care vă poate finanța proiectul fotovoltaic. În acest fel, vă garantăm un confort și o siguranță optime. Vă punem la dispoziție planuri de afaceri detaliate cu toate informațiile despre finanțarea proiectului și reducerile de care veți beneficia.

Această soluție constă în implicarea unui investitor terț, și anume Helexia. Helexia devine astfel un partener pe termen lung al societății care dorește să realizeze un proiect fotovoltaic pe acoperiș sau în copertină.

Contract de performanță energetică

Helexia vă oferă o soluție pentru a garanta economii de energie pentru compania dumneavoastră prin intermediul contractului de performanță energetică (CPE). Experții noștri calculează potențialele economii pe care le veți face datorită reînnoirii echipamentelor. Apoi monitorizăm performanța noilor echipamente, urmărind cu precizie consumul de energie și comparând economiile reale cu cele prevăzute în CPE.

Dacă firma economisește mai puțin decât se aștepta, vă rambursăm diferența, dar dacă economisiți mai mult, primim un bonus care vă motivează să optimizați și mai mult consumul de energie. Cu Helexia, puteți avea încredere că economiile de energie sunt garantate și că finanțarea proiectului este asigurată!

Referinte

Aveți nevoie de ajutor pentru dezvoltarea proiectului dumneavoastră?

Dacă aveți propriul CAPEX pentru a vă finanța proiectul, ne putem ocupa de dezvoltarea proiectului dumneavoastră.

Contactați astăzi echipa noastră de dezvoltare a proiectului!