Leroy Merlin Setubal
Stații de încărcare - Comerț cu amănuntul - Portugalia

Numerele cheie :

2

de prize

putere

1
încărcător 22kW

La Leroy Merlin, impactul pozitiv este motorul nostru de dezvoltare la toate nivelurile - uman, de mediu și economic.
Ne propunem să reducem amprenta de carbon a operațiunilor cu 50% până în 2035. Helexia a fost un partener foarte important pe această cale de tranziție energetică.

Bernardo AugustoȘeful departamentului de impact pozitiv Leroy Merlin

DESPRE PROIECT

Leroy Merlin este o companie renumită, specializată în furnizarea de produse și servicii legate de bricolaj, construcții, decorațiuni și grădinărit. Cu peste 50 de magazine și 5800 de angajați în Portugalia, se străduiește să ofere soluții inovatoare pentru a îmbunătăți habitatul clienților săi, generând în același timp o valoare durabilă.

Ca parte a angajamentului său de a crea un impact pozitiv asupra oamenilor, societății și economiei, Leroy Merlin a integrat practici durabile în operațiunile sale de afaceri. La Helexia, ne asigurăm că Leroy Merlin își atinge obiectivele de sustenabilitate, utilizând în același timp energie curată.

La Leroy Merlin din Setúbal puteți să vă încărcați fără probleme mașinile electrice cu încărcătorul dublu de 2 X 22 kW AC, care permite încărcarea simultană a două mașini. Acest încărcător este conectat la rețeaua Mobie și este disponibil pentru toți clienții care vizitează spațiul Leroy Merlin din Setúbal.

Leroy Merlin se mândrește cu promovarea sustenabilității prin furnizarea de stații de încărcare pentru vehicule electrice și un carport solar care utilizează energie curată. Această inițiativă ecologică nu numai că reduce facturile de energie electrică, dar minimizează și emisiile de CO2, stabilind o imagine durabilă puternică pentru magazinul din Setúbal.