Neutroplast
EE: audit energetic - producător - Portugalia

Servicii de top. Soluția oferită îndeplinește obiectivul unei planete mai curate, iar pentru companiile care nu dispun de resursele necesare pentru a prioritiza acest tip de investiție, este în mod clar o afacere avantajoasă pentru ambele părți.

João RedolCEO Neutroplast

DESPRE PROIECT

Neutroplast, înființată în 1993, a fost creată pentru a răspunde cererii de ambalaje din industria farmaceutică. Aceștia sunt dedicați dezvoltării de ambalaje primare inovatoare și dispozitive medicale pentru sectorul sănătății și al bunăstării.

Scopul principal al auditului energetic a fost de a caracteriza consumul de energie al instalației lor din Sobral de Monte Agraço, care include zona de producție, birourile și sistemele energetice. Obiectivul a fost de a identifica potențialele economii de energie prin măsuri de eficiență energetică și reducerea costurilor cu energia, reducând în același timp impactul asupra mediului și emisiile de gaze cu efect de seră.

Auditul a arătat că principala utilizare de energie electrică a fost atribuită echipamentelor de producție și de aer condiționat, precum și sistemelor de iluminat și de aer comprimat.