Bom porto
EM - Ospitalitate - Portugalia

Energia reprezintă 5% din structura de costuri a unui hotel. Având un plan de gestionare durabilă a energiei, putem reduce consumul, dar și amprenta de carbon și, prin urmare, putem oferi clienților noștri mai multe servicii prin aceste economii. În plus, o mare parte dintre clienții noștri consideră practicile sustenabile.

Nicolas RoucoManager general Bomporto Hotels

DESPRE PROIECT

Hotelurile Bomporto întruchipează esența ospitalității de tip boutique, oferind oaspeților o experiență fermecătoare și primitoare, în care se simt ca acasă. Fie că este vorba de Lumiares, Vintage sau Rebello, fiecare dintre aceste hoteluri este adăpostit într-o clădire veche uimitoare, care a fost atent actualizată cu fler modern, păstrându-și în același timp patrimoniul.

Pentru a rămâne competitivă și pentru a atenua efectele creșterii costurilor energiei și ale volatilității pieței, Bomporto a încercat să își îmbunătățească eficiența energetică și să reducă cheltuielile de exploatare. Prin parteneriatul cu Helexia, compania a implementat un program de gestionare a energiei în două dintre unitățile sale hoteliere, combinând economiile de costuri cu un impact redus asupra mediului.