Costa verde
PV - Comerț cu amănuntul - Portugalia

Numerele cheie :

Au fost instalați

1

de energie regenerabilă a fost instalat

Se produc

7,6
de energie curată

Se evită

3572
de CO2

Helexia este un partener responsabil și eficient. Un partener experimentat și funcțional. Un partener competitiv, cu una dintre cele mai bune condiții de piață pentru instalarea centralei noastre fotovoltaice.

Francisco ProençaDirector Industrial Coasta Verde

DESPRE PROIECT

Helexia și Decathlon France s-au asociat pentru a avea un impact pozitiv asupra schimbărilor climatice prin implementarea unei centrale fotovoltaice pe acoperișul « Magazinului montan » din Passy. Această colaborare demonstrează abordarea proactivă a Decathlon în ceea ce privește utilizarea energiei regenerabile pentru a ne proteja planeta, ca parte a politicii sale de CSR de a obține 100% energie regenerabilă pentru magazinele și depozitele sale până în 2020.

Axat pe promovarea și instalarea de centrale fotovoltaice pe acoperișuri, parteneriatul dintre Decathlon și Helexia permite un proces de dezvoltare a proiectelor fără întreruperi, de la început până la sfârșit. În calitate de lider în dezvoltarea, construcția și instalarea de centrale fotovoltaice, Helexia are expertiza necesară pentru a acoperi toate etapele proiectului. Alăturați-vă nouă în angajamentul nostru pentru energie durabilă și o planetă mai sănătoasă.