Decathlon passy
PV - Retail - Franța

Numerele cheie :

Au fost instalați

236

de energie regenerabilă

Se produc

200
de energie curată

Se evită

21
de CO2

Combinând ascultarea, agilitatea și soliditatea propunerilor sale tehnice și financiare, Helexia a însoțit proiectul nostru de centrală de autoconsum de-a lungul timpului, de la idee până la punerea în funcțiune."

Olivier CollocDezvoltare durabilă Regiunea Alpilor

DESPRE PROIECT

Helexia și Decathlon France s-au asociat pentru a avea un impact pozitiv asupra schimbărilor climatice prin implementarea unei centrale fotovoltaice pe acoperișul « Magazinului montan » din Passy. Această colaborare demonstrează abordarea proactivă a Decathlon în ceea ce privește utilizarea energiei regenerabile pentru a ne proteja planeta, ca parte a politicii sale de CSR de a obține 100% energie regenerabilă pentru magazinele și depozitele sale până în 2020.

Axat pe promovarea și instalarea de centrale fotovoltaice pe acoperișuri, parteneriatul dintre Decathlon și Helexia permite un proces de dezvoltare a proiectelor fără întreruperi, de la început până la sfârșit. În calitate de lider în dezvoltarea, construcția și instalarea de centrale fotovoltaice, Helexia are expertiza necesară pentru a acoperi toate etapele proiectului. Alăturați-vă nouă în angajamentul nostru pentru energie durabilă și o planetă mai sănătoasă.