HUF
PV - auto - Portugalia

Numerele cheie :

Au fost instalate

724

de energie regenerabilă
1,83
de energie curată este produsă

Se evită

862
de CO2

Huf Portugal a instalat panouri solare pe acoperiș și un Carport în parcul fabricii din Tondela. Întregul grup Huf se angajează în favoarea sustenabilității, nu numai prin optimizarea proceselor pentru a asigura protecția mediului, ci și prin sensibilizarea angajaților pentru a acționa cu conștientizare ecologică.

Echipa HUF PortugalHuf Portugalia

DESPRE PROIECT

Huf Portugal este o filială a Grupului Huf, o companie care activează din 1908 și care este specializată în sisteme de autorizare a accesului auto. Aceste sisteme includ chei, senzori și tehnologie smartphone.

În calitate de furnizor al industriei auto, Huf se angajează să își ajute clienții să reducă impactul asupra climei al producției și circulației automobilelor. Sustenabilitatea este, de asemenea, o parte importantă a valorilor companiei. Huf depune eforturi pentru a reduce emisiile de CO2, cu obiectivul de a atinge neutralitatea din punct de vedere al emisiilor de carbon până cel târziu în 2030.

Huf este membru al Pactului Global al ONU și prezintă rapoarte anuale privind activitățile sale legate de protecția mediului. Aceasta include un angajament de îmbunătățire continuă pe întregul lanț valoric, de la fabricile din întreaga lume până la produsul final.

Ca parte a eforturilor sale de reducere a impactului asupra mediului, Huf își propune să își reducă consumul de energie cu 2% pe an și să crească utilizarea energiei regenerabile cu 20% pe an până în 2030. Pentru a-și atinge obiectivul, au fost instalate acoperișuri și copertine solare cu ajutorul Helexia.