Tupperware
PV - Plastic și cauciuc - Portugalia

Numerele cheie :

1

de energie regenerabilă a fost instalat
1,5
de energie curată este produsă

Se evită

674
de CO2

Acest proiect este un pas foarte important în mesajul nostru de sustenabilitate, aducând un beneficiu excelent pentru Tupperware Portugalia, deoarece ne vom bucura de o energie curată care corespunde la aproximativ 15% din consumul nostru anual total de electricitate.

Patrícia MartinsDirector general al fabricii Tupperware Portugalia

DESPRE PROIECT

Descoperiți Tupperware Portugal, fabrica de energie curată pionieră a grupului! Cu 41 de ani de existență, 350 de angajați și o istorie de succes, această fabrică se mândrește cu cel mai mare volum de producție din Europa. Dar asta nu este tot. Tupperware Portugalia este lider în producția de energie curată, fiind un exemplu pentru fabricile din întreaga lume.

Pentru a ajuta Tupperware pe drumul său durabil, Helexia a instalat o centrală fotovoltaică care produce anual 1553 MWh de energie curată și regenerabilă. Aceasta reprezintă aproximativ 15% din consumul anual total de electricitate al fabricii, evitând astfel emiterea a 730 de tone de CO2 pe an. Nu numai că acest proiect este o poveste de succes care poate fi copiată și de alte unități din diferite țări, dar este și un exemplu perfect al angajamentului Tupperware de a-și reduce impactul asupra mediului. Prin instalarea unei centrale solare fotovoltaice, aceștia produc energie curată pentru autoconsum și își îmbunătățesc amprenta de carbon. Centrala este împărțită între o parcare solară (Carport) și sol, pe terenul adiacent fabricii Tupperware. Alăturați-vă companiei Tupperware în reducerea amprentei de carbon și investiți într-un viitor de energie curată cu Helexia!